Om de website van Eva Corsica goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Sluiten
Offerte!
  • Vakantie Corsica

Dominique Colonna Hôtel et Charme - Corte

Elegant hotel aan de rivier Restonica

Het charmante Dominique Colonna Hotel ligt in het binnenland van Corsica, bij het stadje Corte. De rivier de Restonica stroomt direct langs het hotel en het geluid van het water geeft een extra dimensie aan je verblijf hier.

Het hotel is elegant en stijlvol ingericht met veel hout en natuursteen, in harmonie met de prachtige omgeving. De mediterrane tuin heeft veel rustige plekjes en uitnodigende hoekjes om te ontspannen en te genieten van de rust. Eeuwenoude dwergolijfbomen staan zij aan zij met Florentijnse cipressen en geurige klimmende witte jasmijn, taxus, buxus en jeneverbes.
In het binnenland
Zwembad: ja
Airco: ja
Wi-Fi: ja
Restaurant: loopafstand
Corte: 2,5 km
Bastia: 72 km
Ajaccio: 82km

Faciliteiten

Accommodatie

Tips & Beoordelingen

Corte (Corti in het Corsicaans) is de voormalige hoofdstad van het onafhankelijke Corsica. Het middeleeuwse stadje met de hooggelegen citadel ademt traditie en geschiedenis. Smalle straatjes, historische pleintjes en het prachtige uitzicht maakt het een bezoek meer dan waard. In de citadel vind je het museum over de Corsicaanse geschiedenis, Musée de la Corse. Vanaf hier heb je ook een schitterend uitzicht over het omliggende berglandschap. De natuur om Corte is adembenemend met hoge bergen, de kloof van Restonica en prachtige watervallen.

Aléria is de hoofdstad van het historische (Romeinse) Corsica. In de archeologische opgravingen van Aléria is in de 60’er jaren een pre-Romeinse necropolis ontdekt. In Aléria is bovendien een archeologisch museum dat onder andere gewijd is aan het oude Corsica en de oude beschavingen van de Middellandse Zee.

BeoordelingenBewertungen

Een prachtig gelegen hotel, waarbij gebruik gemaakt is van de ligging in het dal van de rivier Restonica. Een mooi zwembad en ook hier vriendelijk personeel. Het diner in het tegenover gelegen hotel maakte het mogelijk 's avonds op locatie te blijven.

07-06-2022

Adriaan
Reis je met een ander aantal personen? Reis je met je eigen auto?Ist die Zahl der Personen anders? Fahren Sie mit eigenem Auto?
Vraag hier een offerte aan.Hier gehts zur Anfrage

Data en Prijzen

 
 

Eva Sardinia

Reizen met Eva Corsica

Je kunt deze reis direct zelf boeken. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met me op!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief