Om de website van Eva Corsica goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Sluiten
Offerte!
  • Vakantie Corsica

Contactgegevens

Contact

Eva Corsica
Reisbureau Corsica vakanties

Burg. Elmersstraat 100
1655 KK Sijbekarspel
Nederland
Tel.: +31 229 591941
Mob.: +31 618 685609
Fax: +31 848 691328
E-mail: info@eva-corsica.com

Eva Corsica is telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag: 09.00 uur t/m 17.00 uur
zaterdag: 10.00 uur t/m 16.00 uur

noodnummer buiten openingstijden: +31 (0)618 685609

Op www.eva-corsica.com kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.


Branchevereniging
Eva Corsica is onderdeel van Eva Sardinia is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Eva Sardinia (KvK nr. 37110485) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR- Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Eva Sardinia (KvK nr. 37110485) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds
Eva Sardinia (KvK nr. 37110485) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief